Traffic Manager

Wil jij een job waar jij van heel veel waarde bent? Vind jij het fijn om de sturing te geven? En ga jij er goed op om met veel verschillende mensen te schakelen zodat er te gekke content gecreëerd kan worden? Dan zoeken wij jou! 

Jij bent de Traffic Manager die onze processen nog soepeler gaat maken! De speler die het team beter doet laten spelen. Voor het grote publiek wellicht een beetje onzichtbaar, maar een echte teamspeler die het verschil maakt binnen de selectie.

Als Traffic Manager ontvang jij de projectaanvragen en zorg je dat de projecten worden opgepakt. Je beheert de planningen en agenda’s van jouw collega’s. En schakelt met externen als de interne planning vol zit. Daarnaast bewaak je het projectproces, zorgt dan iedereen binnen budget blijft en het werk op tijd af is.

TEN Content Agency

Wij zijn een club van 20 creators die van sport en digital content houden. Van savvy social editors, ervaren verhalenvertellers tot hardcore designers. Wij maken commercials, short docs, short social content, fotografie en te gekke designs. 

Wat we mooi vinden? De emotie van de sportkleedkamer tot leven laten komen. Op elk device en platform. 

Van een gevoelige videoserie over de maatschappelijke projecten van alle achttien Eredivisieclubs tot aan online commercials voor Staatsloterij, Odido en Samsung.

Wij houden ook van de ouderwetse kleedkamerhumor. Je kent onze Feyenoord commercials met Jan Boskamp of de selectiespelers vast wel. En onze new and improved in-house designstudio zorgt ervoor dat ons content arsenaal nog grootser is.

Oh, en wij zijn social savvy. We know how to score met Reels, Stories en TikToks.

Jij bent…

  • De schakel tussen campagne creatie, productie en design.
  • De spil van onze projectdoorloop. Van aanvraag tot de coördinatie van de voortgang.
  • Een getalenteerde planner en agendabewaker.
  • Iemand die ook de kwaliteit checkt.
  • Een sportslover en fun teamplayer.

Wij bieden…

  • Een groeiend team met creatieve talenten.
  • Veel vrijheid en verantwoordelijkheid.
  • Een groot netwerk in de sport via House of Sports: hét sportmarketinghuis van Nederland.

Sollicteren?

Vul het formulier hieronder in, e-mail jouw CV en motivatie naar floris.boeren@tencontentagency.nl. Of bel me gewoon… 0610347246

Click or drag a file to this area to upload.
Click or drag a file to this area to upload.

Delen via