Senior Video Editor / Lead video editor

Wil jij in de sportwereld werken en scorende content maken? Lijkt het je te gek om mede sturing te geven aan een winnend sterrenensemble? Lees dan ff verder…

Wij zoeken namelijk een echte aanwinst. Iemand die er meteen staat en het team op alle vlakken beter maakt. Een ervaren editor die zin heeft om zelf uit te blinken en er ook voor zorgt dat andere nog beter gaan presteren. Een routinier op het veld, maar wel met de blik van een jonge hond. Die samen met ons team naar de next level gaat.

TEN Content Agency

Wij zijn een club van 20 creators die van sport en digital content houden. Van savvy social editors, ervaren verhalenvertellers tot hardcore designers. Wij maken commercials, short docs, short social content, fotografie en te gekke designs.

Wat we mooi vinden? De emotie van de sportkleedkamer tot leven laten komen. Op elk device en platform.
Van een gevoelige videoserie over de maatschappelijke projecten van alle achttien Eredivisieclubs tot aan verhalen van upbeat voetbalvrijwilligers voor de KNVB.

Wij houden ook van de ouderwetse kleedkamerhumor. Je kent onze Feyenoord commercials met Jan Boskamp of de selectiespelers vast wel. En onze new and improved in-house designstudio zorgt ervoor dat ons content arsenaal nog grootser is.

Oh, en wij zijn social savvy. We know how to score met Reels, Stories en TikToks.

Jij bent…

  • Een multi-talented editor. Van een funny commercial tot aan short doc, jij legt ze zo neer.
  • Een captain die het mooi vindt om collega’s beter te maken, aan te sturen en structuur neer te zetten. En hebt minimaal vier jaar ervaring.
  • Creatief, fun en sportslover.

Wij bieden…

  • Een groeiend team met creatieve talenten.
  • Veel vrijheid en verantwoordelijkheid.
  • Een groot netwerk in de sport via House of Sports: hét sportmarketinghuis van Nederland.
  • Een trip naar het EK in Duitsland.
  • Een prachtige werkplek aan het water.

Sollicteren?

Vul het formulier hieronder in, e-mail jouw CV en motivatie naar jorn.rohde@tencontentagency.nl. Of bel me gewoon… 0653299153.

Click or drag a file to this area to upload.
Click or drag a file to this area to upload.

Delen via