Senior Designer

Yes, we zoeken jou! Jij bent dé ervaren designer die ons team komt versterken en een zeer belangrijke rol gaat spelen in onze toekomstplannen. Er ligt namelijk een leidende rol bij de opstart van onze in-house studio voor je klaar.

Je bent uiteraard pro-actief en in staat om zelfstandig een visuele uitwerking van begin tot eind te ownen. Dit doe je voor te gekke brands in de Nederlandse sportmarketing- en mediawereld. Merken als Eredivisie, ESPN, TeamNL en Gamma.

Onbeperkte energie krijg jij van het creëren van (digitale) content. Keer op keer lukt het je om in no-time een concept of richting uit een brainstorm om te toveren tot een verrassend campagnebeeld, stijlvol design of on-brief identiteit. Je blijft het team verrassen met nieuwe ontwerpen en deelt jouw inspiratie met je collega’s.

TEN Content Agency // House of Sports

TEN Content Agency is een club content creators die van sport en social houdt. Met een rijk gevulde trofeeënkast vol met online commercials, social storytelling, fotografie en art & design. En ook onderdeel van House of Sports, een creatief en digitaal gedreven sportmarketingbureau dat merken, topsport en fans bij elkaar brengt. Creatieve denkers, designers en data-driven specialisten zorgen voor 360 graden campagnes in de (online) sportwereld.
Creatie is één van de belangrijkste pijlers binnen House of Sports en met een ambitieus en talentvol team verrassen we onze merken iedere dag met de meest vooruitstrevende concepten en top notch designs die werken voor de fan. Als designer bestuur jij de muis binnen het creatieve proces: van ruwe conceptschetsen tot een final uitwerking van een volledige visuele campagne of merkidentiteit.

Jij bent…

 • Een wizard met o.a. Photoshop en Illustrator.
 • Sportliefhebber die weet wat scoort op social media.
 • Je beschikt over relevante bureauervaring en je hebt een duidelijke visie op het inrichten, uitbouwen en continu verbeteren van een in-house studio. 
 • Jij bent een visuele maker met een visie! Jij bent on par met de laatste trends, culturen en generaties. Keer op keer lukt het jou om dit op een verrassende manier in te zetten voor onze klanten. 
 • Jij voelt ownership over de kwaliteit van design en weet in goede samenwerking met het Creatieve en Campagne team te overtuigen van de juiste richting. 
 • Je hebt een positieve en constructieve houding, je dealt met strakke deadlines en handelt oplossingsgericht. 
 • Nederlandstalig.

Wij bieden…

 • Een team met jonge sportieve collega’s en een chille werksfeer.
 • Veel vrijheid en verantwoordelijkheid.
 • Een prachtige werkplek aan het water.
 • Miljoenen eyeballs – jouw werk gaat gezien worden. 1/1 advertenties in de landelijke krant, 100 DOOH in de Randstad of tijdens de reclame in de rust van de WK-wedstrijd van het Nederlands elftal. 
 • Als welkomstcadeau regelen wij tickets voor je droomevent. F1, TOTO KNVB Bekerfinale of wedstrijden van het Nederlands Elftal.

Contact ons…

Graag jouw portfolio/CV en motivatie naar nick.koster@houseofsports.nl. Of bel: 06-30069446. Ook leuk

Click or drag a file to this area to upload.
Click or drag a file to this area to upload.

Delen via